Boka en kostnadsfri Användarutbildning i Pingaway

Missade du företagets utbildning eller är du ny på jobbet? Se hit!

Utbildningen riktar sig till dig som redan är användare av Pingaway och behöver en genomgång kring växeln och dess funktioner. Det finns även möjlighet att ställa egna frågor i slutet av utbildningen. För att delta, boka in dig i vårt formulär här nedanför. 

Denna utbildning sker på länk och pågår i ca 45 minuter. 

Kostnadsfri Administratörsutbildning i Pingaway

Alla kunder till Pingaway är välkomna att delta!

Utbildningen riktar sig till dig som är administratör i Pingaway och behöver en ny genomgång kring växeln och dess funktioner. Ibland kan det vara svårt att komma ihåg exakt hur man t.ex. ändrar öppettider eller spelar in ett nytt meddelande. Det finns även möjlighet att ställa egna frågor i slutet av utbildningen. Detta är ett utmärkt tillfälle för att få en ny genomgång. Anmäl dig i formuläret här nedanför.

Denna utbildning sker på länk och pågår i ca 90 minuter. 

Anmäl dig här!

Fyll i dina uppgifter och boka en av våra utbildningar. Har du frågor tveka inte att kontakta oss.

  Ta snabba dialoger direkt i chatten

   

  Chatten är en central del i Pingaway. Den ingår alltid och finns alltid tillgänglig oavsett om man vill kommunicera direkt med en kollega, i grupper eller öppna forum.

  Läs mer

  Förenkla för kollegor och öka kundnöjdheten med kunskapsbibliotek i Coping.

  För kundtjänster kan det vara svårt att hitta rätt information och att sätta tonen på de svar som företaget ger till sina kunder på alla avdelningar. Med hjälp av Pingaways kunskapsbibliotek får du ett redskap som löser problemet!

  Läs mer