Hubspot + Pingaway = Effektivt arbete 

För samman plattformarna och effektivisera arbetet för ert företag. Vi erbjuder två olika sätt att koppla ihop Hubspot med Pingaway, beroende på hur ni arbetar.

Hubspot CTI – Använd Pingaway i Hubspot
För er som vill ringa och arbeta i Hubspot gränssnitt är detta helt rätt plugin. Undvik extra arbete genom att hoppa mellan plattformarna, stanna i Hubspot samtidigt som du får Pingaway´s fördelaktiga funktioner. Vi rekommenderar denna lösning till er som ringer många utgående samtal. T.ex. Säljteam som ofta har stor nytta av denna plugin.
 
Hubspot Contact Lookup – Använd Hubspot i Pingaway
För er som vill ringa i Pingaway´s plattform men ändå få värdefull information från Hubspot vid inkommande samtal. Det innebär att du slipper manuellt söka efter telefonnumret i Hubspot under ett pågående samtal. Vi rekommenderar detta paket om man tar emot många inkommande samtal. T.ex. Kundservice eller användare som främst jobbar i Pingaway´s plattform.

Våra produkter och tjänster är flexibla och ska framförallt effektivisera arbetsplatsen. Därför kan man kombinera dessa plugins och helt styra det efter användare och avdelning.

Gladare kunder

Pingaway plugin med Hubspot visar den viktigaste kundinformationen under ett samtal, vilket bidrar till personligare och mer pålästa kundmöten.
 

Stärk ert team

Pingaway Hubspot-plugin gör att du slipper mycket av den tråkiga och manuella inmatningen som ofta behövs för att uppgifter ska hållas uppdaterade. Det ger er en effektivare arbetsdag med mindre frustration.
 

Effektivare arbetsdag

Med Pingaway för Hubspot behöver agenter inte längre byta mellan program under ett samtal. Detta sparar inte bara tid, utan låter dem även fokusera på vad som betyder mest: era kunder.
 

Skräddarsydd lösning 

Våra produkter och tjänster är flexibla och ska framförallt effektivisera arbetsplatsen. Därför kan man kombinera dessa plugins och helt styra det efter användare och avdelning.

Vad krävs för Hubspot CTI?

– För tjänsten ”CRM Integration” behöver användaren ha Pingaway Fixed eller Mobile licens. 
 
– Hubspot Paket; Betalt Hubspot-konto antingen Sales eller Service Hub för att kunna använda Call-out funktionen.
 
– Du behöver vara Hubspot administratör.
 

Installera Hubspot CTI

1. Logga in i Pingaway´s Admin portal. 
2. Gå till App Directory och sök efter Hubspot CTI och följ instruktionerna. 
3. När installationen är klar lägger du till tjänsten “CRM integration” på alla användare som ska ha Hubspot CTI.
 

Vad krävs Hubspot Contact Lookup?

– Du behöver ha tjänsten ”Contact Lookup”.

Installera Hubspot Contact Lookup

1. Logga in i Pingaway´s Admin portal.
2. Gå till App Directory och sök efter Hubspot Contact Lookup och följ instruktionerna.
3. När installationen är klar lägger du till tjänsten “Contact Lookup” på alla användare som ska ha den samt “Samtalswidget”.

Vill du veta mer?

Våra produkter och tjänster är flexibla och ska framförallt effektivisera arbetsplatsen. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt