Med denna funktion kan du välja vilken profil som ska startas efter ett avslutat samtal. T.ex. att du blir utloggad ur köer en viss tid för efterbearbetning.
- Under Användare – Profiler uppdaterar ni profilen
- För att hantera inställningarna för automatisk aktivering gå till vald Kö, välj person och klicka på pennan.
