Koppla ihop AdminPulse med Pingaway

Effektivisera ert arbete genom att koppla ihop AdminPulse med telefonin. Få all information om kunden under ett pågående samtal utan att behöva hoppa mellan plattformarna.

För samman plattformarna och effektivisera arbetet för ert företag. Med AdminPulse Plugin ser ni vem som ringer innan samtalet besvarats och med ett klick får du fram kundkortet i AdminPulse. Det betyder att ni slipper lägga tid på att fråga kunden vem det är och därefter söka i ert crm.

Denna plugin är för dig som tar emot samtal där du har behov av att få tillgång till information om den som ringer.. AdminPulse Plugin hjälper dig på ett snabbt och enkelt sätt att se information om kunden innan samtalet besvarats. Det kommer garanterat förbättra ert företags kundupplevelse.

Våra produkter och tjänster är flexibla och ska framförallt effektivisera arbetsplatsen. Därför kan man styra vilka som ska ha denna plugin efter användare och avdelning.

Vad krävs vid AdminPulse Lookup:
– Du behöver ha tjänsten ”Contact Lookup”. 
 

Installera AdminPulse Lookup

1. Logga in i Pingaway´s Admin portal. 

2. Gå till App Directory och sök efter AdminPulse Contact Lookup och följ instruktionerna. 
 
3. När installationen är klar lägger du till tjänsten “Contact Lookup” på alla användare som ska ha den samt “Samtalswidget”.

Vill du veta mer?

Våra produkter och tjänster är flexibla och ska framförallt effektivisera arbetsplatsen. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.